Bli medlem

 Logg inn

 • 25/03/2024 - Redaktør 0 Kommentarer
  Kvelds musiker er..............:)

  Sigrun Loe Sparboe!!!!!

  Sigrun Loe Sparboe er låtskriver og sanger fra Harstad. Hun lager vakker visekunst som kryper inn under huden på deg. I mars 2024 slapp sitt femte soloalbum. Albumet har høstet lovord fra anmeldere over hele landet og singelen "Vi e fler" kom igjennom nåløyet på NRK P1 og er i daglig rotasjon på statskanalen! 

  Musikkmagasinet Musikknyheter har omtalt Sparboe som et av de største låtskrivertalentene i landet!
  Sparboe ble tildelt den høythengende Nopas musikk- og tekstpris 2015 og hennes låter er å høre på riksdekkende radio. I 2018 mottok hun Ole Vig-prisen for sitt musikalske engasjement for både barn og eldre. I fjor ble hun tildelt Kulturprisen i hjembyen.
  Artisten med den unike tilstedeværelsen på scenen, har de siste årene spilt flere hundre konserter rundt om i hele Norge.

  Sjekk henne ut på spotify:

  https://open.spotify.com/artist/28ZzzJhBEW1bHtFs1hW5R5?si=BRAUVu8-S76hhwv3U_VOFA

   

  Les mer
 • 25/03/2024 - Redaktør 0 Kommentarer
  Bodø Glimt sitt samarbeid med gatefotball

  «Ørjan Berg har bakgrunn som toppspiller i fotball gjennom mange år. Kjent gjennom spill i Bodø Glimt, Rosenborg og på det norske landslag. Spilte på Rosenborg når klubben deltok i Champion Leauge. 


  Er nå ansatt i Bodø Glimt, hvor han blant annet har en rolle i klubbens gatelag.


  Gatelaget er et samarbeidsprosjekt mellom Bodø/Glimt og Bodø kommune».

  Les mer
 • 04/04/2024 - Redaktøren 0 Kommentarer
  Så må vi selvsagt ha Stand up med litt søkelys på Nord-Norges første drabantby? :)

  "Ronny Fyhn Hansen er en del av stand-up miljøet som de siste årene er etablert i Harstad. Byen er raskt blitt kjent som Nord-Norges fremste og mest allsidige humorscener, og har blant annet en av landets beste festivaler på programmet. Ronny har gjennom både tekst og scene beskrevet livet som middeladrende mann i ymse kriser, og på konferansen skal blant annet få høre om åttitallsoppvekst i "Nord-Norges første drabantby", med alt det medførte. Han påpeker at alt som formidles rent juridiske er å forstå som foreldet."  

  Les mer